Norsk Bæregruppe

Om oss

Norsk Bæregruppe på Facebook ble startet i 2014, og i dag består gruppa av over 18.000 medlemmer – en god blanding av nybegynnere og erfarne.

Etter hvert som Facebookgruppa vokste så vi et stadig økende behov for et sted hvor vi kunne samle relevant informasjon som kunne deles med alle som stiller spørsmål i gruppa – både nybegynnere og mer erfarne. Løsningen ble å etablere denne nettsiden, i håp om at den vil fungere som et oppslagsverk.

Vi ønsker å takke alle som har bidratt, og fremdeles bidrar, til å gjøre denne siden til en realitet! Dere er gull!

Så, hvem er VI?

Anette Arntzen

Anette er sertifisert bæreveileder (Slingababy UK) med base på Bryne på Jæren. Hun begynte å bære i 2015, da hennes første barn ble født. Hun har vært aktiv i Norsk Bæregruppe siden 2016, og admin siden våren 2017. Hun bærer helst i sjal, men er også en erfaren selebruker.
Til vanlig jobber Anette med dokumentkontroll og prosjektledelse.

Emi Eiterå-Tardy

Emi er sertifisert bæreveileder via Slingababy U.K. og L’École de portage, Frankrike. 
Emi er svensk/fransk, gift med en nordmann. Hun har båret siden 2014 og var initiativtaker til Nasjonalt bæretreff Norge, startet og drev Tromsø bærebibliotek i to år. 
Til vanlig er Emi sykepleier. 

Beate Lee

Begynte å bære i 2016 da første barn ble født. Har to barn. Tatt Slingababy U.K bæreveilederkurs og Babywearing Peer support ved School of Babywearing. Jobber til vanlig som pedagogisk leder i en nordsamisk barnehage i Øst-Finnmark.

Bodil Oust

Bodil har båret barn siden 2018 da hennes første barn ble født. Hun har to barn og bærer både i sjal og ulike seler. Bodil jobber som bonde og bor på Innherred.

Kristoffer Nes Langemyhr

Kristoffer har tatt bæreveilederkurs i regi av Slingababy UK. Han er bosatt i Oslo og har to barn, som begge har blitt båret mye helt fra fødselen. Til vanlig jobber Kristoffer innen IT med sikkerhet.

All tekst på disse sidene er produsert av admins/mods og enkelte andre erfarne bærere, og kan ikke kopieres uten tillatelse fra forfatter. Kontakt oss dersom du har spørsmål!

Webmasters: Anette Arntzen og Kristoffer Nes Langemyhr