Norsk Bæregruppe

Om oss

Norsk Bæregruppe på Facebook ble startet i 2014, og i dag består gruppa av over 18.000 medlemmer – en god blanding av nybegynnere og erfarne.

Etter hvert som Facebookgruppa vokste så vi et stadig økende behov for et sted hvor vi kunne samle relevant informasjon som kunne deles med alle som stiller spørsmål i gruppa – både nybegynnere og mer erfarne. Løsningen ble å etablere denne nettsiden, i håp om at den vil fungere som et oppslagsverk.

Vi ønsker å takke alle som har bidratt, og fremdeles bidrar, til å gjøre denne siden til en realitet! Dere er gull!

Så, hvem er VI?

Anette Arntzen

Anette er sertifisert bæreveileder (Slingababy UK) med base på Bryne på Jæren. Hun begynte å bære i 2015, da hennes første barn ble født. Hun har vært aktiv i Norsk Bæregruppe siden 2016, og admin siden våren 2017. Hun bærer helst i sjal, men er også en erfaren selebruker.
Til vanlig jobber Anette med dokumentkontroll og prosjektledelse.

Emi Eiterå-Tardy

Emi er sertifisert bæreveileder via Slingababy U.K. og L’École de portage, Frankrike. 
Emi er svensk/fransk, gift med en nordmann. Hun har båret siden 2014 og var initiativtaker til Nasjonalt bæretreff Norge, startet og drev Tromsø bærebibliotek i to år. 
Til vanlig er Emi sykepleier. 

Kristoffer Nes Langemyhr

Kristoffer har tatt bæreveilederkurs i regi av Slingababy UK. Han er bosatt i Oslo og har to barn, som begge har blitt båret mye helt fra fødselen. Til vanlig jobber Kristoffer innen IT med sikkerhet.

Bodil Oust

Bodil har båret barn siden 2018 da hennes første barn ble født. Hun har to barn og bærer både i sjal og ulike seler. Bodil jobber som bonde og bor på Innherred.

Anette Kojen

Anette er en liten bærenerd, som har båret siden 2013 da hennes eldste ble født. Bærer helst i sjal, men har bred erfaring med forskjellige seler også. Har vært aktiv i bæremiljøet siden 2021 da barn nr. to kom og vært med å arrangert Bartebært – Trøndersk bæretreff blant annet, inkludert flere mindre bæretreff i Trondheim..

Kristine Rueness Vold-Mørch

Kristine har vært aktiv i bæremiljøet siden 2020, først i Stavanger og nå i Kristiansand. Hun har tre barn som alle er bært i ulike bæretøy, hovedsakelig vevd sjal. Til vanlig jobber hun som sykepleier.

Birgitte Børnich-Veidahl

Birgitte oppdaget bæretøy som fersk mamma i 2020, det startet med en Close Caboo og bæresele som ikke passet, så fant jeg bæremiljøet og oppdaget en ny verden! Birgitte har testet mye forskjellig bæretøy de siste årene, men sjal er den store favoritten.


All tekst på disse sidene er produsert av admins/mods og enkelte andre erfarne bærere, og kan ikke kopieres uten tillatelse fra forfatter. Kontakt oss dersom du har spørsmål!

Webmasters: Anette Arntzen og Kristoffer Nes Langemyhr