Norsk Bæregruppe

Om oss

Norsk Bæregruppe på Facebook ble startet i 2014, og i dag består gruppa av nesten 16.000 medlemmer – en god blanding av nybegynnere og erfarne.

Etter hvert som Facebookgruppa vokste så vi et stadig økende behov for et sted hvor vi kunne samle relevant informasjon som kunne deles med alle som stiller spørsmål i gruppa – både nybegynnere og mer erfarne. Løsningen ble å etablere denne nettsiden, i håp om at den vil fungere som et oppslagsverk.

Vi ønsker å takke alle som har bidratt, og fremdeles bidrar, til å gjøre denne siden til en realitet! Dere er gull!

Så, hvem er VI?

Marte Bergseng

Marte er utdannet bæreveileder gjennom School of Babywearing (Storbritannia) og Slingababy UK. I tillegg har hun over tre års erfaring med å bære egne barn. Hun jobber med privat bæreveiledning hos Bærehjelpen.

Karen Agnes Sand

Karen begynte å bære i 2005, da hennes eldste ble født. Hun har vært en aktiv pådriver i bæreforumet Tettinntil.no og i Facebookgruppen Norsk Bæregruppe. Hennes lange erfaring har hjulpet mange med å finne sin bæreglede.

Emi Eiterå-Tardy

Emi er sertifisert bæreveileder via Slingababy U.K. og L’École de portage, Frankrike. 
Emi er svensk/fransk, gift med en nordmann. Hun har båret siden 2014 og var initiativtaker til Nasjonalt bæretreff Norge, startet og drev Tromsø bærebibliotek i to år. 
Til vanlig er Emi sykepleier. 

Anette Arntzen

Anette er sertifisert bæreveileder (Slingababy UK) med base på Bryne på Jæren. Hun begynte å bære i 2015, da hennes første barn ble født. Hun har vært aktiv i Norsk Bæregruppe siden 2016, og admin siden våren 2017. Hun bærer helst i sjal, men er også en erfaren selebruker.

Anette Maria Thaulow

Anette Maria er (snart) mamma til to, og har båret siden hennes eldste ble født i 2016. Hun er en ivrig bæremisjonær og har stor glede av, og har brukt mye tid på, å lære bort bæring til andre. Anette Maria er initiativtaker og pådriver for bærefestivalen Bartebært – Trøndersk bæretreff, som avholdes årlig i Trondheim. Anette er utdannet sang- og musikkpedagog, og jobber til daglig med undervisning.

Maria Bondhus Skjetne

Maria er 28 år, og mamma til to. Ble medlem av Norsk Bæregruppe i 2015, og begynte å bære like etterpå. Bæretøy har gjort barsel- og småbarnstiden mye enklere. Bærer helst i sjal, men bærer også i sele og meh dai. Maria er ellers utdannet, og jobber som, lærer og spesialpedagog på ungdomsskole.

All tekst på disse sidene er produsert av admins/mods og enkelte andre erfarne bærere, og kan ikke kopieres uten tillatelse fra forfatter. Kontakt oss dersom du har spørsmål!

Webmasters: Anette Arntzen og Kristoffer Nes Langemyhr